Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g3.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Arla Apetina Feta 3%2.3g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton5.4g7.7kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.4g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko19g17kcal1.2g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g88kcal6.2g4.6g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248