Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 6.3g7.6kcal1.3g0g0.3g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 5.6g7.7kcal0.1g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal3g4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.5g2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.7g10.3g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853