Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g2g6.7kcal0.2g1.5g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 4.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kikherne säilötty 100g2.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal2g5.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal1g2.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.5g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal5.1g13.3g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553