JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g54kcal4.8g1.4g3g0.2g
Valittu annoskoko19g27kcal2.4g0.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.2g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g141kcal12.5g3.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927