Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl5.5g1.6kcal0.3g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.2g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g4.5g6.8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal5g0.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g26kcal2.5g0.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g135kcal12.8g1.5g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667