Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)1.5g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 8.8g3.9kcal0g0.8g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)1.5g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g105kcal1.6g10g6g1.4g
Valittu annoskoko19g53kcal0.8g5g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.4g2.5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g272kcal4.1g25.9g15.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918