Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio1.8g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g78kcal4.6g7.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko20g39kcal2.3g3.8g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.2g1.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g199kcal11.8g19.5g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62264