Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Margariini 60%, kultarypsi 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.2g4.2kcal0.6g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kevytkerma4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g95kcal4.2g4.8g6.6g0.2g
Valittu annoskoko20g48kcal2.1g2.4g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1.1g1.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g245kcal10.8g12.3g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726