Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 7.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mansikka 4.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.5g25kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal0.2g14.4g0g0.4g
Valittu annoskoko20g30kcal0.1g7.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.1g3.6g0g0.1g
Arvot/100g100g154kcal0.5g36.9g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463