Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi pakastettu5.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Fariinisokeri0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g90kcal1.4g12g3.8g0.4g
Valittu annoskoko20g45kcal0.7g6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.4g3g1g0.1g
Arvot/100g100g231kcal3.6g30.6g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875