JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai8.9g31kcal1.1g6.3g0.2g0.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%5g11kcal1.4g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g95kcal5g12.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko20g48kcal2.5g6.4g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1.3g3.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g243kcal12.8g32.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628