Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g5.2g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2.3g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1g2.8g0g0.6g
Valittu annoskoko20g10kcal0.5g1.4g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.7g0g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2.5g7.1g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946