Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5.2g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Margariini 80 % laktoositon 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g110kcal2.8g17g3.2g0.8g
Valittu annoskoko20g55kcal1.4g8.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.7g4.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g283kcal7.2g43.6g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250