Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g6.3g5kcal0.7g0.2g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal1.8g2.4g1.2g0g
Valittu annoskoko20g14kcal0.9g1.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal4.6g6.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738