Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g5.9g10kcal0.6g0.2g0.8g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.9g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal2g1.8g2.8g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1g0.9g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g101kcal5.1g4.6g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206