Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 2.6g3kcal0.4g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1.3g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Pinaattipakaste 150g1g0.1kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal1.6g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko20g11kcal0.8g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g54kcal4.1g3.6g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369