Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.4g7.5kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Selleri, annos 50g1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal1.8g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko20g15kcal0.9g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.6g5.6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970