Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.9g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 7.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2.2g1g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g18kcal1.1g0.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g90kcal5.6g2.6g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228