Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g10g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.2g4.5kcal0.6g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0g0kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.2g0.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal1.8g2.6g2g0.2g
Valittu annoskoko20g19kcal0.9g1.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g95kcal4.6g6.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199