Munakoisopaistos (Glorian ruoka ja viini)

Viipaloi munakoisot, ripottele suolaa päälle ja anna "itkettyä" (neste kihoaa pois kun annat viipaleiden olla suolassa puolisen tuntia).

Kuivaa viipaleet talouspaperiin ja paista öljyssä sopiviksi.

Nypi pinaatista kovat varret pois ja kiehauta 1 dl vettä, kunnes pinaatti on pehmeää.

Kiehauta tomaattimurska ja viipaloitu paprika, mausta sokerilla ja suolalla ja esim meiramilla tai basilika.

Raasta mozzarella karkeaksi.

Raasta parmesaani hienoksi.

Kokoa paistos seuraavasti: alle tomaatti-paprika-kastiketta, sitten munakoisoa, pinaattia ja mozzarellaa.

Jatka kerroksia, jätä päällimmäiseklsi vielä tomaattikastiketta ja lopuksi parmesaani.

Paista 30-40 minuuttia 200 asteessa ja anna paistoksen hieman seisoa ennen tarjoilua.

Tarjoa hyvän vaalean leivän ja täyteläisen punaviinin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.3g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pinaatti 2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 1.3g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.6g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.2g1.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g12kcal0.6g0.6g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g62kcal3.1g3.1g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106712