Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia11g16kcal1.9g0g0.9g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal4.4g1.8g2g0g
Valittu annoskoko20g22kcal2.2g0.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.1g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g112kcal11.2g4.6g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112