Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 17g28kcal2.8g0g1.8g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)1.8g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal6g0.2g5g0g
Valittu annoskoko20g35kcal3g0.1g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.5g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g178kcal15.3g0.5g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800