Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kalkkuna 2.2g4.3kcal0.7g0g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g12kcal1.4g0.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g32kcal3.6g1g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309