Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g4.4g4.9kcal0.8g0.1g0.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g3.3g12kcal0.3g2.5g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka1.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal2.2g7.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1.1g3.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.6g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.6g18.5g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414