Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.8kcal1g0.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal3.2g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g23kcal1.6g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.8g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal8.2g11.3g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747