Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g6.9g14kcal2g0g0.6g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal4g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal2g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal10.3g3.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109111