Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 3.9g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Kieli naudan 3.9g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal3.2g3.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal1.6g1.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8.2g8.2g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641