Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Mannasuurimo tumma 1.4g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal1.8g6.2g1g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal0.9g3.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g108kcal4.6g15.9g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888