Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 11g13kcal2.2g0g0.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g4.9g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal4.8g1g2g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal2.4g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.2g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2.6g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414