Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%5.5g7.1kcal1.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Paprika keltainen 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal2.2g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko19g12kcal1.1g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.7g4.1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808