Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2.9g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2g2.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal1g1.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.1g6.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470