Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)7.1g11kcal1.3g0g0.6g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Curry Paste red, Aroy-D0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Fraiche 5% Valio1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kookosmaito 1.4g3kcal0g0g0.3g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal2.8g1.2g2.2g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1.4g0.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g100kcal7.1g3g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586