Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4.3g6kcal0.8g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g4.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Juokseva hunaja 250g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%3.4g10kcal1.1g0g0.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese5.4g2kcal0.1g0.4g0g0g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal4.4g3g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g26kcal2.2g1.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.1g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g130kcal11.2g7.6g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659