Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis8.6g10kcal1.9g0g0.3g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko20g12kcal2g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal10.3g1.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183