Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)7.1g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.1g10kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1.9g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g82kcal3.2g15.8g0.6g1.4g
Valittu annoskoko20g41kcal1.6g7.9g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.8g4g0.2g0.4g
Arvot/100g100g211kcal8.2g40.5g1.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271