Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g8.4g11kcal0.4g0.2g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5g18kcal1.4g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.5g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g83kcal5g3.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko20g41kcal2.5g1.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.3g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g211kcal12.8g8.7g14.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368