Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 0.9g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Emmental, punaleima 17%2.8g8.3kcal1g0g0.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Emmental, punaleima 17%0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal3.2g2.8g2.8g0g
Valittu annoskoko20g24kcal1.6g1.4g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g0.7g0.7g0g
Arvot/100g100g124kcal8.2g7.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382