Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.9g14kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Kevytmaito (Valio)12g5.5kcal0.4g0.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal2.6g6.4g2g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1.3g3.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal6.7g16.4g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000