Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.7g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)5.5g10kcal1g0g0.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)3.9g7.9kcal0.1g0.1g0.8g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Hapankorppu 2.8g10kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Liivate 0.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g82kcal3.6g4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko20g41kcal1.8g2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.9g1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.2g13.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254