Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Siirappi, tumma2.6g8.4kcal0g1.9g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7.9g28kcal0.3g6.4g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g132kcal0.8g22g4.4g0.6g
Valittu annoskoko20g66kcal0.4g11g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal0.2g5.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g340kcal2.1g56.4g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349