Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.5g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.6g7.3kcal0.8g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g108kcal3.8g12.8g4.4g0.6g
Valittu annoskoko20g54kcal1.9g6.4g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal1g3.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g278kcal9.7g32.8g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531