Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g16g25kcal3.5g0g1.1g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal7g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g29kcal3.5g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g148kcal17.9g3.1g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449