Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g3.5g17kcal0.9g1.2g1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g89kcal3.8g13.4g2.2g2.6g
Valittu annoskoko20g44kcal1.9g6.7g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1g3.4g0.6g0.7g
Arvot/100g100g227kcal9.7g34.2g5.6g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453