Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g4.8g4.5kcal1g0g0.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2.8g1.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal1.4g0.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g89kcal7.1g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121787