Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 5.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä5.9g6.5kcal0.5g1.1g0g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal2.8g3.2g2g1.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.4g1.6g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g115kcal7.2g8.2g5.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826