Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow3.3g9kcal0.6g2.1g0g0.3g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia2.7g3.7kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal2.2g4.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko20g13kcal1.1g2.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.6g10.8g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128