Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 6.5g7.3kcal1.4g0g0.2g0g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, uusi 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 3.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal3g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1.5g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.8g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.6g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706