Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g3.9g13kcal0.6g2.4g0.1g0.2g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g5.9g5.3kcal1.2g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.9g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g52kcal3.8g6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal1.9g3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.6g15.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885