Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g4.2g12kcal0.1g2.8g0g0.4g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g118kcal0.6g15.8g5.8g0.8g
Valittu annoskoko20g59kcal0.3g7.9g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.2g4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g304kcal1.5g40.5g14.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161