Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.2g2.5kcal0.5g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal1g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.5g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal2.6g2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132094